Functies instellen op Cashr

Hieronder vind je de functies welke je via Cashr kunt instellen. Hiervoor log je in op Cashr en ga je via instellingen naar de optie ‘Functies‘:

Hoofdscherm
Lettergrote productknoppen: Hier stel je de grote van de tekst op de productknoppen van de kassa in.

Hoogte productknoppen: Hier stel je de hoogte van de productknoppen in. Als je de tekst veel groter hebt gemaakt en het niet meer op de knop past word de tekst afgekapt. Hier kun je de knop groter maken zodat de tekst op de volgende regel door loopt.

Lettergrote bon: Hier stel je de grote van de tekst in op de afreken bon van de kassa. Waar de producten terecht komen die je hebt aangeslagen maar nog niet hebt afgerekend (dus niet de uitgeprinte kassabon).

Open bon na verplaatsen: Hier stel je in of de bon met producten die naar een tafel of klant verplaatst wordt geopend wordt na het verplaatsen.

Tafelscherm
Plattegrond: Hier stel je in of je met of zonder plattegrond werkt.

Medewerkers
Automatisch afmelden: Hier stel je in of de app de werknemer na elke afgerekende kassabon uitlogt. Dit is vooral handig als meerdere medewerkers op een kassa werken en je netjes wil bij houden wie er heeft afgerekend.

Kasopmaak
Tellijst: Hier stel je in of je met de tellijst in de kasopmaak wil werken. Het voordeel is dat je elke dag je kassa telt en invult. Als je dit niet wil kun je de tellijst uitzetten. Hiermee vult de app in de kasopmaak vanzelf het contante geld in wat er in de kassalade aanwezig zou moeten zijn.