Cashr functies geselecteerd product

Als je een product hebt aangeslagen, dan kun je het product welke op de digitale bon tevoorschijn komt selecteren. De volgende pictogrammen worden getoond:

Uitzondering: als je na het aanslaan van een product de bon te lang open laat staan, hebt opgeslagen en/of op afrekenen hebt gedrukt (maar het afrekenen nog niet definitief hebt gemaakt), dan heb je alleen nog de mogelijkheid om + en – te selecteren.

Hoe werkt de + en - functie?

Met + en – kun je het aantal producten wijzigen.

Let op: het ‘– tekentje’ wordt tevens gebruikt om correcties door te voeren.

Hoe kan ik een bericht naar de keuken sturen?

Het spreekwolkje is bedoeld om eenmalig een bericht aan de keuken door te geven. Onderstaand voorbeeld laat zien dat er een broodje tonijnsalade zonder olijven besteld is. De keuken ontvangt hier eenmalig een bon van. De tekst komt niet op de kassa of de kassabon te staan het is alleen een bericht voor de keuken.

Hoe kan ik korting geven op productniveau?

Door op het % icon te klikken kan je korting geven op productniveau. Er verschijnt een numeriek toetsenbord waarmee je het gewenste percentage korting kunt invoeren. De tweede optie is korting op basis van een bedrag en de derde optie is 100% korting van het huis.

Op de bon verschijnt de verrekende korting in het blauw onder het product.

Hoe kan ik de prijs, naam of sortering van een product wijzigen?

Door te klikken op het potlood icon kan je het aantal, de prijs en/of de naam eenmalig wijzigen. Mocht je sortering aan hebben staan dan kun je hier eenmalig de gang/sortering van het product wijzigen.

Hoe kan ik een verkeerd aangeslagen product verwijderen?

Door te klikken op het  icon kan je een product dat je hebt aangeslagen direct verwijderen op de bon.

Let op! Als je na het aanslaan van een product de bon te lang open laat staan, hebt opgeslagen en/of op afrekenen hebt gedrukt dan heb je alleen nog de mogelijkheid om + en – te selecteren.