Een plattegrond aanmaken

Met een plattegrond maak je een schematisch overzicht van de tafels en stoelen in je onderneming. Hiermee kun je kassabonnen per tafel en/of stoel opslaan en afrekenen.

Je kunt een plattegrond aanmaken in de map:

Cashr > Instellingen > Plattegronden

Door rechtsboven op het icon te klikken kun je een nieuwe plattegrond maken.

Volg de wizard om het aantal tafels, de naam van de plattegrond en het aantal tafels in te voeren. Na het doorlopen van de wizard zal de plattegrond openen. Let op: alleen de ronde tafels werken. Wanneer je de vierkante tafel gebruikt zal deze in de app ook rond zijn. Je kunt hier de tafels naar de juiste positie slepen en daarna de plattegrond opslaan.

Als je de muiscursor rechtsboven op het vlak van de ruimte houdt komt het icon van de instellingen tevoorschijn en kan je daar de instellingen van de ruimte aanpassen.

Hier kan je de naam en achtergrond afbeelding kiezen voor de aangemaakte ruimte binnen de plattegrond.

Zie het volgende artikel om na te gaan waar je de plattegrond kunt instellen: Instellen van je plattegrond