Hoe kan ik mijn e-mailadres aanpassen voor het opvragen van een nieuw wachtwoord

Als je je wachtwoord bent vergeten kan je een nieuw wachtwoord opvragen via de Reeleezee login pagina. Het e-mailadres waarop je een nieuw wachtwoord wil ontvangen is per gebruiker in te stellen. Vanuit je Reeleezee account kan je klikken op de map relaties > medewerkers > klik je de medewerkerskaart aan > onder het tab ‘contactgegevens’ onder de kopregel ‘communicatie’ kan je het e-mailadres instellen.

Zodra het e-mailadres hier is aangepast zal de betreffende gebruiker een email ontvangen op het ingestelde mailadres met nieuw wachtwoord wanneer hij in de toekomst een nieuw wachtwoord opvraagt.