Emaillayout instellen

Een emaillayout is altijd gekoppeld aan een factuurlayout, pakbonlayout, proforma layout of offertelayout. Je kan via de map inkomsten > instellingen inkomsten > overzicht layouts, het hoofddocument aanklikken waaraan de emaillayout is gekoppeld.

Wanneer je bijvoorbeeld de bijgaande emaillayout voor te verzenden facturen wil wijzigen, klik je vanuit overzicht layouts eerst op de (standaard) factuurlayout die in gebruik genomen is.

Hierna kan je bovenaan op de tab ‘E-mail layout’ klikken:

Onder de tab ‘E-mail layout’ kan je de emaillayout instellen:

Na het invoeren van de velden klik je onderaan op de knop ‘Opslaan’.

Dit zelfde principe geldt voor bijgaande e-mails van herinneringen, pro-forma’s en offertes.