Factuur afdrukken

Je kan op twee manieren verkoopfacturen afdrukken.

De factuur direct afdrukken vanuit het afdrukvoorbeeld.

Dit kan wanneer je gebruik maakt van een Google Chrome browser.
Je opent in dit geval de factuur en je klikt bovenaan op het afdrukvoorbeeld icon . In het afdrukvoorbeeld klik je bovenaan op het printer icon.

Je krijgt een nieuw venster met de print opties en je kan nu via je printer de factuur afdrukken.

Eerst de factuur in pdf format downloaden.

Je opent in dit geval de factuur en je klikt op het afdrukvoorbeeld icon . Vanuit het afdrukvoorbeeld klik je onderaan op de knop ‘Download’.

Als je de factuur in PDF hebt gedownload kun je vanuit het pdf bestand de factuur afdrukken.