Watermerk met kopie-stempel toevoegen aan je facturen?

Je kan een watermerk op 2 manieren toevoegen op je factuur. Hieronder leggen wij de stappen uit.

Als je een kopie van een verkoopfactuur wilt versturen, maar het belangrijk is dat het duidelijk is dat het gaat om een kopie-factuur en niet een originele factuur die betaald moet worden – dan kun je een kopie-stempel toevoegen aan je verkoopfacturen. Daarvoor biedt Reeleezee meerdere opties, die we hieronder bespreken.

Je kunt de kopie-stempel versturen vanaf het Onderweg abonnement. Deze optie is dus beschikbaar voor alle Reeleezee klanten!

Via de verzendknop op de desbetreffende factuur.

Open de factuur waarvan je een kopie wilt versturen .

Klik op ‘Verzenden’

Je komt in het dialoogvenster ‘Verzenden’, waar je kunt  kiezen voor de optie Afdrukken’ of ‘E-mail’.

Kies daar de manier die je wilt gebruiken om de kopie-factuur te verzenden.

Voordat je de factuur nogmaals verzendt, klik je bij het kopje ‘Verzendopties‘ voor de optie ‘Met kopie-stempel afdrukken’ aan. Die optie zorgt er namelijk voor dat de verkoopfactuur overduidelijk wordt aangemerkt als kopie-factuur.

Bevestig door te klikken op de knop ‘Afdrukken’ of ‘ Verzend’

Op het afdrukvoorbeeld wat zich nu toont, zie je hoe de factuur aan zal komen bij de klant.

Stap 2:

Vanuit het overzicht:

Selecteer de desbetreffende factuur of facturen als je een serie facturen tegelijkertijd met kopie-stempel wilt versturen.

Klik op de knop ‘Opties’ en kies voor optie ‘Verzenden’

Je komt nu in het dialoogvenster ‘Serie facturen verzenden’, waarbinnen je weer kunt kiezen voor ‘Afdrukken’ of ‘E-mail’, afhankelijk van de manier waarop je de kopie-facturen wilt versturen.

Vervolgens kun je aan de hand van de ‘Verzendopties’ een vinkje zetten voor optie ‘Met kopie-stempel afdrukken’.

Bevestig dit door te klikken op de knop ‘Afdrukken’ of ‘Verzend’.

Je krijgt een bevestiging dat de desbetreffende factuur is afgedrukt of verzonden. In ons geval krijgen we nu bevestigd dat de factuur is afgedrukt, omdat we voor die verzendoptie hebben gekozen.