Hoe kan ik mijn factuurlayout inrichten?

Bekijk hieronder hoe je verschillende elementen activeert onder je factuurlayout en wat hierbij belangrijk is.

Om de factuurlayout elementen te activeren is het eerst van belang dat je de factuurlayout opent. Dit kan via de map inkomsten > instellingen inkomsten > overzicht layouts > klik op de betreffende factuurlayout waaronder je elementen wil activeren.

Hoe kan ik een Quick Response (QR) code toevoegen op de layout?

Lees in de onderstaande handleiding meer over het toevoegen van een QR code aan je factuurlayout.

Quick Response (QR) code toevoegen aan een factuurlayout

Hoe kan ik een statusstempel activeren op de layout?

Klik vanuit de factuurlayout aan de rechterkant op Actieve layout elementen instellen. Zet hierna het vinkje aan bij het element Stempel.

Hierna verschijnt de statusstempel op de factuurlayout.

Deze kan je via ‘drag-and-drop’ positioneren op de factuurlayout.
Klik hierna bovenaan op de knop Opslaan.

Op een factuur weergeeft de statusstempel de status concept, openstaand (wanneer de factuur geboekt is) of betaald (wanneer de factuur is gekoppeld aan een transactieregel).

Hoe kan ik een achtergrond bestand toevoegen op de layout?

Klik aan de rechterkant op de regel

Hierna kan je via de knop  bij de regel achtergrond bestand en selecteer een achtergrond bestand in png/jpg format.

Vervolgens kan je hieronder de instellingen bepalen voor het tonen van het achtergrond bestand.

Klik hierna bovenaan op de knop Opslaan.