Februari 2019

Nieuw

Inkomsten

Bij het maken van een verkoopfactuur kan je naar eigen wens een factuurlayout toepassen. Bij de factuurlayout kan je instellen welke gegevens per factuurregel je wilt zien.
Nu kan je daar op een factuur nog van afwijken. Je kunt per factuurregel namelijk kolommen uitzetten.

Je vindt deze instellingen in de details van een factuurregel. Klik hiervoor op het icoon met drie puntjes achter de factuurregel.

Klik op ‘Toon alle velden’ en vink de kolommen uit die je niet op de regel wilt tonen.

Nieuw

Two-factor-authentication:

Het is nu mogelijk om de zogenaamde ‘Two-factor-authentication’ (2FA) als authenticatie methode aan te zetten voor zowel jezelf als je medewerkers. Hiermee kun je jouw gegevens nog beter beveiligen: met 2FA gebruik je, naast een gebruikersnaam en wachtwoord, een Authenticator App om in te loggen. De app genereert een verificatiecode die je ook invoert. Het gebruik hiervan is gratis. Benieuwd hoe het werkt, of wil je deze nieuwe functie meteen gebruiken? Voor meer uitleg en instructies kijk hier.

Algemeen

  • Als je bij Relaties of Producten op het + teken drukte en niks invulde, werd een lege klant aangemaakt. Dit gebeurt nu niet meer.
  • Als je een filter toepast op een lijst met facturen of boekingen, wordt nu het totaal van de gefilterde lijst getoond en niet meer het ongefilterde totaal.
  • Je kan weer zoeken op een zoekterm in een lijst en daarna een filter toepassen. Dit levert weer het juiste resultaat op.

Uren

Bij het verwijderen van regels op een urenspecificatie worden de regels niet meer volledig verwijderd. Ze worden nu alleen verwijderd van de urenspecificatie maar blijven wel beschikbaar. De regels met de uren kunnen dan opnieuw op een urenspecificatie gezet worden.