Cashr functies kassabon

In cashr vind je verschillende functies die betrekking hebben op de hele kassabon.
Deze functies zijn hieronder te zien.

Hoe maak ik iets ongedaan op mijn kassabon?

Wanneer je alles weg wil halen wat je net hebt aangeslagen voordat je de bon opslaat of naar een andere pagina gaat binnen de Cashr app, klik dan op:

Hoe verplaats ik een kassabon?

Wanneer je een kassabon wil verplaatsen, klik dan op:

Je kan vervolgens de kassabon verplaatsen naar een tafel of een klant.

Hoe splits ik een kassabon?

Wanneer je een kassabon wil splitsen, klik dan op:

Als er apart betaald moet worden kan je zo de geselecteerde producten naar een nieuwe bon verplaatsen en die apart afrekenen of op een tafel of klant zetten.

Hoe print ik een kassabon?

Wanneer je een kassabon wil printen, klik dan op:

Je print zo een tussentijdse kassabon uit.

Hoe geef ik korting op het totaalbedrag van een kassabon?

Om korting toe te passen op het totaalbedrag van de bon klik je op de knop:

Er verschijnt een numeriek toetsenbord waarmee je de gewenste korting kunt invoeren. Je kunt weer kiezen uit drie opties: korting geven in percentage of een bedrag in euro’s (€) of 100% korting van het huis.