Wat voor gebruiker maak ik aan?

In Reeleezee kan je verschillende gebruikers aanmaken voor verschillende doeleinden.

Een accountantslogin:
Wanneer je een gebruiker alleen wil laten meekijken dan kan je via de map relaties > accountant > een nieuwe accountantslogin aanmaken door rechtsboven in op het icoon te klikken en hierna de gegevens in te voeren. Voer minimaal de naam van de gebruiker in en doorloop daarna het tab ‘toegang’ en ‘rechten’. Met een accountantslogin kan je alleen lezen/meekijken maar geen wijzigingen doorvoeren in de administratie.
Een accountantslogin is gratis.

Een medewerkerslogin:
Wanneer je een gebruiker rechten wil geven tot bepaalde mappen in de administratie en dingen wil laten wijzigen, dan kan je een medewerkerslogin aanmaken. Dit doe je via de map relaties > medewerkers > klik rechtsboven in op het icoon > voer de gegevens in. Voer minimaal de naam in van de medewerker en doorloop daarna het tab ‘toegang’ en het tab ‘rechten’. Wanneer je een administratie start heb je standaard een gratis medewerkerslogin. Wanneer je een extra medewerker wil activeren kost dit 7,50 euro exclusief btw per maand.

Een tijdschrijver:
Wanneer je een gebruiker alleen uren wil laten schrijven dan kan je een tijdschrijver login aanmaken. Dit kan je doen door via de map relaties > medewerkers > rechtsboven aan op het icoon te klikken. Na het invullen van de naam kan je bovenaan op het tab ‘toegang’ klikken. Je vult vervolgens de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Daarnaast selecteer je onderaan bij de rol de rol tijdschrijver en klik je op ‘opslaan’. De gebruiker is nu klaar voor gebruik. Een tijdschrijver login kost 1,50 euro exclusief btw per maand.

Een Cashr gebruikerslogin:

Als een gebruiker alleen maar kassa gerelateerde dingen mag doen dan kan je ervoor kiezen om een cashr runner, cashr manager, cashr supervisor, of cashr medewerker aan te maken. Dit kan je doen door bij het aanmaken van een medewerker via het tab ‘toegang’ onder de medewerkerskaart alleen de ‘aanmeldcode’ in te vullen en daarna direct op ‘opslaan’ te klikken onderaan. Je voert zodoende onder het tab ‘toegang’ geen gebruikersnaam of wachtwoord op. Hierna klik je op het tab ‘rechten’ waarna je de rechten kan specificeren voor de cashr gebruiker. Een cashr gebruikerslogin is gratis.