Hoe kan ik mijn gebruikersinstellingen aanpassen?

Let op: Je kan alleen je eigen gebruikersinstellingen aanpassen vanuit het account waarin jouw login is aangemaakt.

Optie 1: De gebruikersinstellingen instellen via je bedieningsmenu

Klik rechtsboven in op je profiel iconof je bedrijfsnaam.

Klik op .

Hierna kan je de bedieningsinstellingen en boekingsinstelling van je administratie aanpassen.

Klik op de knop Opslaan.

Optie 2: De gebruikersinstellingen instellen vanuit een medewerkerskaart

Je kan ook je gebruikersinstellingen instellen vanuit je medewerkerskaart.

Klik hiervoor op de map relaties > medewerkers.

Klik vervolgens op je eigen medewerkerskaart ofwel de medewerkerskaart waarmee je bent ingelogd.

Klik onder de medewerkerskaart bovenaan op het tab Instellingen.

Stel je gebruikersinstellingen in.

Scroll naar beneden en klik op de knop Opslaan.