Gebruikersinstellingen

Rechtsboven in de witte balk kun je klikken op je gebruikersnaam/bedrijfsnaam

Als je net begint met je boekhouding in Reeleezee kun je de basisinstellingen het makkelijkst doen via de Instellingen Wizard. Vul hier je bedrijfsgegevens: naam, adres, KvK-nummer, IBAN en btw- nummer in.

Het gebruik van een uniek en oplopend factuurnummer is verplicht. Je mag wel zelf kiezen met welk nummer je begint.

Heb je een abonnement op Slim Boekhouden, Slim Boekhouden+ of Slim Boekhouden Max? Het invullen van de eerste boekdatum is belangrijk als je werkt met een beginbalans. Je voorkomt zo dat je boekingen invoert die liggen voor de datum van de beginbalans.