Inkoopfacturen toevoegen via de inbox

Hoe stel ik mijn inkoopfactuur inbox in?

Via de map inbox > instellingen > kan je een inkoopfactuur inbox mailadres aanmaken bij emailadres inkoopfacturen door op het plus icoon te klikken. Vul hierna een naam in voor @verkoopinbox.reeleezee.nl en maak het e-mailadres actief door het vinkje in te schakelen bij actief .

Na het invoeren van je inkoopfactuur inbox e-mailadres is het nog van belang om bij pdf verwerking een optie te selecteren: PDF batch of PDF single.

Klik hierna op opslaan. Je kan nu inkoopfacturen uploaden naar je inkoopfactuur inbox mailadres.

In welk bestandsformaat kan ik inkoopfacturen uploaden onder de inkoopfactuur inbox?

Dit kan in PDF, UBL, PNG, JPG, of GIF format.

Vanuit de inkoopfactuur inbox kan je rechtsboven in op het upload icoon klikken en daarna het bestand uploaden.

In welk bestandsformaat kan ik inkoopfacturen mailen naar de inkoopfactuur inbox?

Dit kan in PDF of UBL formaat.

Mijn geüploade inkoopfactuur is niet zichtbaar onder de inkoopfactuur inbox, hoe kan dit?

Inkoopfactuur onder de status in uitvoering
Na het uploaden van de inkoopfactuur komt de inkoopfactuur eerst in de status in uitvoering. Bekijk daarom of de inkoopfactuur naar voren komt onder de status in uitvoering. Je kan bovenaan het overzicht filteren op de status in uitvoering:

Wanneer de factuur in uitvoering staat duurt het maximaal 2 minuten voordat de inkoopfactuur in concept komt te staan. Vanuit concept status kan je vervolgens de boeking benaderen en boeken. Mocht de verwerkingstijd langer duren dan 2 minuten dan kan je contact opnemen met onze support afdeling telefonisch via 0346-258088 of per mail via support@reeleezee.nl om te achterhalen wat er aan de hand is.

Inkoopfactuur wordt geüpload in/naar de inbox in een onleesbaar bestandsformaat
Wanneer je een inkoopfactuur in een bestandsformaat mailt naar de inkoopfactuur inbox anders dan een PDF of UBL bestandsformaat dan zullen de bestanden niet worden ingelezen door Reeleezee. Je kan de inkoopfacturen dan opnieuw in het juiste bestandsformaat verzenden naar de inbox.

Wanneer je inkoopfacturen in een bestandsformaat upload onder de inkoopfactuur inbox in een bestandsformaat anders dan pdf, png, jpg, of GIF dan zullen de facturen niet succesvol worden ingeladen. Ook in dit geval zal je de inkoopfacturen dan opnieuw in het juiste bestandsformaat moeten uploaden.