Kassabon instellen op Cashr

Via Cashr kun je je kassabon als volgt instellen:

Open in Cashr de instellingen en kies voor de optie Kassabon. Je krijgt het volgende scherm te zien:

Logo: Hier kun je je logo toevoegen. Het formaat van het logo moet ongeveer zo groot zijn als het ware formaat op de geprinte kassabon. Het moet wel op je device van je kassa staan. Anders kun je dit ook in de backoffice doen of het logo via de mail op de kassa sturen en daarna toevoegen.

Koptekst: Hier kun je een tekst neerzetten die op de kassabon word geprint. De tekst komt onder het logo en boven de producten op de kassabon. De tekst word automatisch gecentreerd.

Voettekst: Hier kun je een tekst neer zetten die onderaan op de kassabon word geprint. De tekst komt onder de producten op de kassabon. De tekst word automatisch gecentreerd.

Tussentijdse bon; ‘conceptbon’

Print icoon: Klik hierop als je de tussentijdse bon wil afdrukken.
E-mail icoon: Klik hierop als je de tussentijdse kassabon wil mailen naar een bepaald e-mailadres. Je moet wel een mailadres hebben ingesteld op je telefoon of tablet.

Bon na afrekenen

Print icoon: Klik hierop om de ‘factuurbon’ af te drukken.
Mail icoon: Klik hierop om de ‘factuurbon’ te mailen.
Pop-up icoon: Klik hierop voor meer informatie over wat je met de bon kan doen.
Rond icoon met kruisje erin: Klik hierop als je geen factuurbon wil.