Hoe kan ik bekijken of de bonprinter juist is ingesteld is in de cashr app?

Na het openen van Cashr klik je bovenaan op het sleutel icon > instellingen.

Hierna klik je aan de linkerkant op Printers.

In het bovenstaande plaatje zijn de Printers niet verbonden.

De bonprinter is getest door het ip-adres van de bonprinter in te vullen en op Test te drukken. Wanneer er geen antwoord komt is de bonprinter niet verbonden. Wanneer er wel antwoord komt is de bonprinter aangemeld.

Alleen het laatste getal van het ip-adres van de bonprinter moet afwijken van het ip-adres van je kassa, anders zit je op het verkeerde netwerk.

Wanneer de kassa is verbonden met het wifi netwerk en bijvoorbeeld ip-nummer 192.168.13.2 heeft en de bonprinter heeft ip-adres 192.168.13.3 dan kan de kassa (cashr op je device) verbinden met de bonprinter.