Juni

Nieuw

Kas & Bank
Aan de bankenlijst zijn de Bank: Standard Chartered Bank Malaysia Berhad in Maleisië en de Record Bank in België toegevoegd.

Uren
Je kunt nu bij het registreren van uren in Mijn tijd & Kosten aangeven dat je een aantal extra velden (medewerkers, afdeling en tarief) standaard wilt zien.

Klik hiervoor op ‘Toon velden instellen’

Instellingen
Je krijgt geen notificaties meer als een leverancier is herkend als AutoCollect leverancier. De notificaties, te vinden rechtsboven in de oranje balk, gaan alleen over voor jou relevante onderwerpen.

Verbeteringen

Algemeen
De support afdeling is te bereiken via het mailadres support@reeleezee.nl. In de applicatie is nu het oude mailadres niet meer zichtbaar.

Inkomsten
Bij het versturen van een factuur kan je een UBL bijlage bijsluiten. Ook kan de factuur als e-factuur naar de overheid gestuurd worden. UBL en e-Facturen werden soms onterecht als niet geldig verklaard omdat er 0-bedragen in voorkwamen bij bijvoorbeeld BTW Vrijgesteld, 100% korting of een bedrag van 0,0. Dit is nu opgelost.

Uitgaven
Per medewerker kun je instellen dat na het opslaan van een boeking er automatisch een nieuwe boeking wordt aangemaakt. Bij het gebruik hiervan gaf een automatisch aangemaakte nieuwe boeking echter andere velden. Dit is hersteld.

Inbox
Soms werden totaalbedragen van UBL-facturen in de Inbox niet goed verwerkt. Dit is verholpen.

Kas & Bank

  • Bij het bewerken van een boeking van het type ‘Overige boeking’ of ‘Memoriaal’ en het toevoegen van een extra regel werd een foutmelding gegeven. Dit is verholpen. Extra regels toevoegen is nu weer mogelijk.
  • Na het importeren van een bank importbestand worden de resultaten van de bankimport duidelijker weergegeven.

Rapporten
De rapporten Debiteur- en Crediteurkaart in de categorie Klanten en Leveranciers zijn weer op te vragen zonder foutmelding.

Accountant

  • Bij het wisselen tussen administraties kon het voorkomen dat er data verkeerd getoond werd. Dit kan nu niet meer voorkomen.
  • In het werkoverzicht voor de accountant werden onterecht maximaal 1000 taken getoond. Hierdoor was in sommige gevallen het overzicht dus incompleet. Dit is opgelost.

Cashr
Van medewerkers die alleen een aanmeldcode voor Cashr hebben kunnen nu ook de rechten en rollen worden ingesteld. De aanmeldcode is verplaatst van het tabblad Kassa naar Toegang en wordt bovenaan het tabblad getoond. Na het invullen van de aanmeldcode wordt het tabblad Rechten beschikbaar.