Kan ik de App gebruiken voor al mijn administraties?

Ja, dat kan. Je kunt namelijk uit- en inloggen op de App. Op die manier kun je dan gebruikmaken van de App voor al je administraties.

Maak je gebruik van de Single Sign-on functionaliteit, waarbij je via één login bij Reeleezee kunt wisselen naar je andere administraties?
De Reeleezee App ondersteunt tot nu toe alleen de toegang tot 1 administratie: de hoofdadministratie. Je kunt in de App dus nog niet op dezelfde manier wisselen van administratie als in de webversie. Hier wordt wel aan gewerkt: in de komende maanden willen wij het mogelijk maken om ook in de App het Single Sign-on principe toe te voegen.