Kan ik de app gebruiken voor al mijn administraties?

Ja, dat kan. Je kunt namelijk uit- en inloggen op de app. Op die manier kun je dan gebruikmaken van de app voor al je Reeleezee administraties.

Maak je gebruik van de Single Sign-on functionaliteit, waarbij je via één login bij Reeleezee kunt wisselen naar je andere administraties?
De Reeleezee app ondersteunt tot nu toe alleen de toegang tot 1 administratie: de hoofdadministratie. Je kunt in de app dus nog niet op dezelfde manier wisselen van administratie als in de web versie. Hier wordt wel aan gewerkt: in de komende maanden willen wij het mogelijk maken om ook in de app het Single Sign-on principe toe te voegen.