Hoe kan ik een kassa actief of inactief maken

Het actief of inactief maken van je kassa kan gedaan worden vanuit de Backoffice.
Als je bent inlogt in de Backoffice ga je naar de map:

Cashr > Instellingen > Overzicht kassa`s .

(Let op dat je het filter op alle statussen hebt staan)

Klik op een van de kassa’s. In het tabblad algemeen staat de Status.  Hier kun je aangeven of de kassa actief of inactief is.

Wanneer je de kassa actief hebt gemaakt, wordt hij voor deze periode in rekening gebracht.
Wanneer je de kassa inactief hebt gemaakt, zal hij de eerstvolgende periode niet meer in rekening worden gebracht.