Ik ben mijn login gegevens vergeten, wat doe ik nu?

Wanneer je je gebruikersnaam bent vergeten kan je direct contact opnemen met onze support afdeling telefonisch via 0346-258088, per mail via support@reeleezee.nl of per chat via onze website www.reeleezee.nl. Een support medewerker kan vervolgens je gebruikersnaam verifiëren.

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten kan je zelf via de inlogpagina (apps.reeleezee.nl/ma) klikken op ‘wachtwoord vergeten’.

Hierna is het van belang dat je je gebruikersnaam en mailadres kan invullen die bij je gebruikerslogin horen om een nieuw wachtwoord op te vragen. Mocht je deze ook niet weten neem dan graag contact op met onze support afdeling via een van de eerder besproken contactmogelijkheden.