Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Als je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen via de volgende URL: https://apps.reeleezee.nl/ma/.

Klik op de inlogpagina op ‘Wachtwoord vergeten?’
Vul hier je gebruikersnaam en het bij ons bekende e-mailadres in.

Klik op de knop ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’.
Je krijgt vervolgens een nieuw automatisch gegenereerd wachtwoord toegestuurd per e-mail.

Mocht het je op een of andere manier niet lukken om een nieuw wachtwoord aan te vragen, dan kan je contact opnemen met onze support afdeling via 0346 258088 of support@reeleezee.nl om je verder van dienst te kunnen zijn.