Hoe kom ik op de nieuwste versie van Reeleezee terecht?

Om altijd in de nieuwste versie van Reeleezee te werken raden we aan om in te loggen via onze website.
Dit kan je doen door naar onze website www.reeleezee.nl toe te gaan en daarna rechts bovenin op de knop te klikken.

Daarnaast kan je ook direct de nieuwste versie benaderen via de dynamische URL”apps.reeleezee.nl/ma“. Deze URL kan je ook gebruiken voor het aanmaken van een snelkoppeling op het bureaublad van je computer of het maken van een favoriete site in je browser.