November 2019

Nieuw

Dashboard
In het Dashboard zag je voor het huidig- en vorig boekjaar hetzelfde totaalresultaat. Je ziet nu het resultaat van het betreffende jaar. 

Inkomsten
Om te voorkomen dat e-mails met facturen, offertes en herinneringen bij ontvangst worden aangemerkt als spam, kan je nu ‘klant@reeleezee.nl’ als afzend-e-mailadres instellen. Je doet dit in de map Instellingen > Algemene instellingen. Je kan nog steeds in de e-mail layout een eigen naam als afzender instellen. Je eigen e-mailadres wordt altijd gebruikt als ’reply to’ emailadres. 

Verbetering

Algemeen
Voor een betere beveiliging word je nu automatisch uitgelogd als je 60 minuten niets doet in je Reeleezee administratie. 

Algemeen
De filters hebben een andere plek gekregen boven de lijsten. Op een smartphone of tablet is het gedrag van deze filters en lijsten verbeterd. De pagina’s met 2 lijsten er op, zoals het overzicht met btw-aangiftes, zijn aangepast. De aangiftes worden nu in 1 lijst met 1 set filters getoond. Standaard wordt er gegroepeerd op het type aangiftes. Suppleties worden onder de normale btw-aangiftes getoond, net als in de vorige versies.

Algemeen
Als bij het aanmaken van een nieuw account het ingevoerde e-mailadres al in gebruik is, dan wordt nu _1 t/m _20 aan het e-mailadres toegevoegd. .

Inkomsten
Het openen van het regelblok op facturen met meer dan 10 regels is verbeterd. De tijd die het kost om het blok te openen is met de helft afgenomen. Voor het aanpassen van een datum of btw-tarief van een bestaande regel klik je nu op het pijltje rechts naast de regel.  

Inkomsten
Bij het aanpassen van de linker of rechter marge van een factuur wordt het element met de regels nu ook automatisch aangepast zodat het goed op de pagina past. 

Inkomsten
Standaard tekst in een vrij tekstveld wordt nu beter in het veld zelf getoond. 

Kas&Bank
Het batchkenmerk van een incasso of betaalopdracht staat nu ook op de afschriftregel. 

Producten
Op een Mac kun je nu ook via Google Chrome een productsheet importeren. 

Relaties
In de map Relaties kun je in de lijst met klanten nu zoeken op plaatsnaam en op de zoeknaam van klanten. Bij leveranciers kun je nu ook zoeken op de zoeknaam. 

Uren
Een medewerker met de rol Tijdschrijver kan niet meer een andere medewerker selecteren en daarop uren schrijven. Ook heeft een Tijdschrijver geen toegang meer tot de Instellingen-wizard en items die buiten de eigen geschreven uren vallen. 

Instellingen
In de map Instellingen > Mijn abonnement > Facturen is een knop toegevoegd waarmee de Reeleezee facturen kunnen worden gedownload. 

Financieel
Als je bij het kopiëren van een grootboekrekening een reeds bestaand rekeningnummer invoert, krijg je een duidelijke foutmelding.