Printers toevoegen in Cashr backoffice

Zodra de bonprinter voorzien is van een vast IP-adres kan dit IP-adres in de Backoffice worden ingesteld zodat de Cashr App weet naar welk IP-adres de bonnen verstuurd moeten worden.

Login op de Cashr Backoffice en klik op de map Cashr > Instellingen > Printers. Door rechtsboven op het  icon te klikken wordt er een wizard geopend. Deze kun je gemakkelijk doorlopen:

1. Kies eerst de kassa waaraan je de bonprinter wilt koppelen. Klik dan op ‘volgende’.
2. Nog geen printer? Klik op het pijltje en kies ‘Stel nieuwe bonprinter in’.
3. Voer een naam voor de printer in en voer het IP-adres in.
4. Kies een afdrukbestemming zoals bijvoorbeeld ‘Bonprinter’, ‘Bar’ of ‘Keuken’.
5. Kies ‘Bonprinter’ bij een kassabon voor de klant of Keuken/Bar in het geval van een maak-bon voor het personeel
6. Bekijk de samenvatting en controleer of het poortnummer op 9100 staat en kies Opslaan.