Scherm indeling aanpassen of zelf indelen

Je kunt producten verwijderen, toevoegen of van positie wijzigen op je kassa schermindeling. Dit kan middels ‘drag-and-drop’ gedaan worden. Je kan dit op de volgende manieren uitvoeren:

• Toevoegen: In je schermindeling selecteer met de muis een product aan de rechterkant. Je kunt deze naar de gewenste positie slepen links onder de kassa schermindeling.
  • Wijzigen van positie: Je kan een product wijzigen van positie of de volgorde van de productgroepen wijzigen door een product of productgroep vast te pakken en naar de gewenste positie te slepen .
  • Verwijderen: Je kunt een product verwijderen door het product in je schermindeling vast te pakken en deze onderaan je scherm te slepen naar ‘Sleep hier het product of schermgroep om het te verwijderen uit de schermindeling’.

Als de indeling naar wens is kun je klikken op knop ‘Opslaan’ bovenaan de kassa schermindeling.