September 2019

Nieuw

Inkomsten
In de layout van een herinnering kan je nu het element ‘Titel herinnering stap’ opnemen. Hiermee krijgt elke herinnering automatisch de ingestelde naam van de stap uit het herinneringsschema.

Mijn abonnement
Zodra de communicatie over de nieuwe abonnementen en prijzen is gedaan, zie je op de pagina Abonnementsgegevens wat het nieuwe abonnement wordt. Daarbij zie je ook welke korting je krijgt op de nieuwe module.

Op de pagina Abonnementsgegevens worden nu 3 periodes getoond. Hiermee zie je naar welk nieuw abonnement je overgaat per eerstvolgende periode. Ook krijg je een dialoog bij inloggen met informatie over de vernieuwingen bij Reeleezee.

Algemeen
Turks is niet meer beschikbaar als gebruikerstaal in de interface van Reeleezee.

Verbeteringen

Algemeen
Bij het maken van een overige boeking en de keuze voor een leverancier met voorkeursinstellingen werden alle gegevens op de boeking correct ingevoerd, maar de knop ‘Boeken’ werd niet geactiveerd. Dit is opgelost.

Er zijn titels hersteld op de historie tab van klanten en in het werkoverzicht voor accountants.

Cashr
Boekingen op eigen verbruik, breuk & bederf en representatiekosten werden verkeerd getoond op de kasopmaak als de inkoopprijs van de aangeslagen producten afweek van de verkoopprijs. Hierbij verscheen het verschil tussen de in- en verkoopprijs op de post ‘Verkopen andere groep’. Dit is verholpen. N.B. Achter de schermen werd de boeking in alle gevallen correct gedaan, de cijfers werden alleen onjuist op de kasopmaak weergegeven.

Als het niet lukt een bon in een keer te boeken omdat er op meerdere devices tegelijk wordt afgerekend, dan probeert Cashr het vanaf nu nogmaals.

Inbox
De weergave van de scan in de inbox is verbeterd, waardoor de pagina nu meteen volledig wordt weergegeven.

Inkomsten
Bij het maken van een factuur wordt nu de datum van de eerste factuurregel gebruikt als standaard datum voor de volgende factuurregels. Uiteraard kan de datum per regel nog aangepast worden.

Relaties
Verdwenen instellingen op de leverancierskaart zijn hersteld

Accountant
In administraties van zelf boekende klanten werd op de toegangs–tab op de medewerkerskaart de instellingen voor een samenwerkingslogin getoond. Dit was onjuist en is weggehaald

Salaris
Op een salarisboeking in het menu Salaris was het niet mogelijk om een medewerker te kiezen. Dit is verholpen.