Wat kan ik doen om sneller in Reeleezee te werken?

Je kan verschillende acties uitvoeren om sneller te werken met Reeleezee:

1. Je opgeslagen geschiedenis en cookies wissen in je browser: Dit zorgt ervoor dat opgeslagen gegevens in je browser, die ervoor kunnen zorgen dat je browser trager laad of ergens op vastloopt, worden opgeruimd.
  2. Reeleezee als vertrouwde website toevoegen in je browser: dit zorgt ervoor dat de Reeleezee als applicatie niet wordt geblokkeerd door firewall of door je browser zelf.
  3. Opnieuw inloggen met je gebruikersnaam in hoofdletters: dit zorgt ervoor dat cache die de Reeleezee applicatie zelf vasthoudt door dingen die je hebt aangeklikt onder eerdere sessies in de applicatie wordt opgeruimd.
  4.  Overbodige of hinderende extensies in je browser uitschakelen: bepaalde extra extensies die je hebt toegevoegd in je browser kunnen voor blokkades zorgen wat ten koste gaat van de snelheid. Door ze uit te schakelen voorkom je dit.