Wat kan ik doen als ik mijn Reeleezee abonnement tijdelijk niet gebruik?

Je kan je abonnement downgraden naar een Stand-by abonnement.
Onder een stand-by abonnement kan je nog een beperkte boekhouding voeren en daarnaast je administratie gegevens bekijken en downloaden.

Hoe zet ik mijn abonnement over naar Stand-by?

Klik hiervoor op de map instellingen > mijn abonnement > abonnementsgegevens > knop Wijzig abonnement.

Klik vervolgens bij je boekhouden abonnement en eventueel andere add-ons voor de optie Stand-by.

Controleer hierna aan de rechterkant of voor je volgende periode inderdaad stand-by vermeld staat en klik daarna op de knop Wijziging doorvoeren.

Let op: Wanneer je je abonnement downgrade naar een stand-by abonnement dan zal het stand-by abonnement pas vanaf de eerstvolgende abonnementsperiode van toepassing zijn. Wanneer je eenmaal een stand-by abonnement hebt dan kan je op ieder moment je stand-by abonnement upgraden naar een hogere abonnementsvorm indien je meer verbruik of functionaliteit nodig hebt. De upgrade zal dan direct van toepassing zijn.