Start met AutoCollect

Steeds meer leveranciers sturen geen factuur meer. Dit zijn bijvoorbeeld energie-, telecombedrijven en groothandels. In plaats daarvan kun je inloggen in hun klantportaal. Daar kun je dan je factuur downloaden. 

Met AutoCollect kun je met veel van deze portalen een koppeling maken. Nieuwe facturen worden dan dagelijks automatisch in je Inbox geplaatst. Als je gebruikmaakt van de Slim Boekhouden of de Slim Boekhouden+ module, heb je beschikking over de AutoCollect functionaliteit. Je stelt AutoCollect in via de map:

Inbox > AutoCollect

Zoek met het zoekvenster de leverancier waarvoor je de koppeling wil aanvragen. Ga naar de tekst Koppeling beschikbaar en klik op

Vraag koppeling aan.

Log nu in met je inloggegevens van het portaal van de leverancier. Let op: dit zijn dus niet je inloggegevens van Reeleezee, maar van de leverancier waarmee je de Autocollect koppeling wil maken. 

Hierna is de koppeling geactiveerd. 

Als er facturen klaar staan die je zelf nog niet in Reeleezee had gezet, worden ze met 30 dagen terugwerkende kracht in je Inbox gezet. Daarna wordt er dagelijks gekeken of er facturen voor je klaar staan.