Starten met Scan2Reeleezee

Met de Scan2reeleezee App kun je inkoopbonnetjes fotograferen. De bonnetjes worden dan doorgestuurd naar je Inbox in Reeleezee en daar opgeslagen. Je raakt je bonnetjes dus niet meer kwijt. Ook worden ze door de Scan & Boek software ingelezen. Dat scheelt je veel werk bij het invoeren in je administratie.

De App kun je gratis downloaden in de App store of de Google Play Store. Als je de App opent, klik je onderin om een inbox e-mailadres toe te voegen. Je kunt e-mailadressen van Reeleezee Inboxen van meerdere administraties toevoegen.

Heb je deze e-mailadressen nog niet ingesteld? Dit kan in Slim Boekhouden, Slim Boekhouden + of in overleg met je adviseur. Log in via www.reeleezee.nl en ga naar de map:

Inbox > Instellingen

Voer hier een unieke gebruikersnaam in. Dit doe je met het + teken. Met het eerste stukje van dat e-mail adres koppel je de App aan de Reeleezee Inbox.

Zodra je deze hebt gemaakt, sla je de pagina op. Klik hier voor meer uitleg starten met je Inbox

Je mag nu de Scan2Reeleezee app er weer bij pakken. Klik op het onderste veld en voer je gebruikersnaam in.

Let op: dit is dus alleen het gedeelte voor het @ icoon.

Als je meerdere Reeleezee Inboxen hebt toegevoegd kun je op het beginscherm nu kiezen naar welke Inbox je een bonnetje wil sturen.

Verzonden en niet-verzonden scans blijven 30 dagen zichtbaar. Per item zie je de scan zelf, de datum en het inbox adres. Niet-verzonden scans kun je alsnog verzenden of verwijderen.