Uniek in de nieuwste versie

Op deze pagina zie je welke functie’s alleen in de nieuwste versie zitten.

Factureren/Verkopen/Urenregistratie

Heb je een overheden als klant? Je factuur moet dan als e-factuur gestuurd worden. In Reeleezee kun je dit makkelijk instellen.

Werk je met verkoopfacturen uit een ander systeem? Je kunt deze in je inbox uploaden zodat ze verwerkt worden in je administratie. Nog makkelijker is het om deze verkoopfacturen naar je Inbox te (laten) sturen voor automatische verwerking.

Je kunt extra informatie bij de factuurregels zetten. Zo kun je bijvoorbeeld kopjes maken om de factuur voor je klant beter leesbaar te maken. Je kunt deze regel ook leeg laten, om zo een visueel onderscheid tussen factuuronderdelen te maken.

Heb je meerdere items toegevoegd op een factuur en wil je daar de volgorde van veranderen? Je kunt de regels makkelijk verschuiven.

Stuur je verkoopfacturen standaard naar bijvoorbeeld een collega of een aparte e-mail map? Je kunt instellen dat facturen standaard naar (b)cc-adressen worden gestuurd.

Een QR-code maakt het je klanten makkelijker om te betalen. Door de code te scannen met een bankieren-app wordt een betalingsopdracht aangemaakt waar alle informatie meteen al goed staat.

Inkopen/Kosten

Bij veel grote bedrijven moet je zelf de facturen downloaden. Omslachtig en foutgevoelig. Maak gebruik van onze AutoCollect functie en laat Reeleezee automatisch de facturen van meer dan 400 leveranciers voor je ophalen en in de Inbox van je boekhouding plaatsen.

Betalen en incasseren

Met deze functie kun je regelen dat iemand binnen je bedrijf toestemming geeft om openstaande facturen goed te keuren voordat deze kunnen worden opgenomen in een betaalopdracht.

Instellingen

In je dashboard zie je een overzicht met nog openstaande items. Zo zie je snel wat je nog te doen hebt in je administratie.

Je ziet het actuele saldo van je bankrekening. Je kunt gelijk doorklikken naar je complete bankoverzicht.

Een schematisch overzicht van je openstaande posten.

Voor een nog betere beveiliging van je gegevens kun je nu ‘Two factor authenticatie’ (2FA) als extra authenticatiemiddel instellen. Met 2FA gebruik je, naast een gebruikersnaam en wachtwoord, een Authenticator App om in te loggen.

Filter je overzicht met 1 klik op concept, openstaand of betalingstermijn verstreken.

Kies zelf op welke kolom je een overzicht wil sorteren.

Wil je bijvoorbeeld facturen per klant of per datum groeperen? Je kunt het zelf instellen.

Bepaal zelf welke informatie er in je overzicht wordt getoond. Alle informatie wordt bewaard, maar jij kiest wat je in beeld wil hebben.

Bepaal zelf welke informatie er in je overzicht wordt getoond. Alle informatie wordt bewaard, maar jij kiest wat je in beeld wil hebben.

Kijk welk abonnement je precies hebt en hoeveel je deze en de volgende periode betaalt. Eventueel kun je je abonnement ook zelf aanpassen. Je facturen van Reeleezee kun je hier ook terugvinden.

Meerdere administraties

Als je meerdere accounts heb bij Reeleezee kun je deze aan elkaar koppelen, je hoeft dan maar een keer in te loggen en je kunt, makkelijk tussen verschillende accounts wisselen. In het werkoverzicht zie je van je gekoppelde accounts wat nog verwerkt moet worden en wanneer je er voor jet laatste in is gewerkt

In het werkoverzicht zie je van je gekoppelde accounts wat er nog verwerkt moet worden en wanneer je er voor het laatst in is gewerkt.

Nu overstappen naar de actuele versie? Bel 0346 – 25 80 86