Hoe kan ik verkoopboekingen importeren in Reeleezee?

Verkoopboekingen kunnen geïmporteerd worden in Reeleezee door een standaard excel bestand in te vullen > deze vervolgens te exporteren naar een xml bestand > en het xml bestand vervolgens te importeren vanuit het overzicht facturen.

1. Excel bestand invoeren
    Hiervoor is het van belang om eerst het bestand importsheet verkoopboekingen kolommen te downloaden en in te vullen. Let op: er mogen geen wijzigingen worden aangebracht bij de headers van de kolommen. Meer toelichting over de input van de cellen kan worden teruggelezen in het bestand VeldInformatie.
  2. Excel bestand exporteren naar een xml bestand
    Wanneer de waarden zijn ingevuld in het excel bestand kan je het excel bestand exporteren naar een xml bestand.

XML bestand importeren in Reeleezee