Waar kan ik de app downloaden?

De app kun je downloaden in de AppStore (iOS) of Google Play (Android).

Omdat de app een aanvulling is op een Reeleezee abonnement, heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Dit zijn dezelfde gegevens die je gebruikt om op een pc of Mac te loggen in de webapplicatie van Reeleezee.

download-ios
download-android

Je kunt de app ook op een tablet gebruiken. De app is wel gemaakt voor gebruik op een smart Phone in portretmodus (het scherm draait dus niet mee als je jouw telefoon draait). Je kunt de app gebruiken op een tablet maar ook daar geldt: in portretmodus!