Waar kan ik de extra medewerker/login verwijderen?

Een extra login wordt berekend omdat er een tweede medewerker een gebruikerslogin heeft gekregen. Zolang ze beide nog op ‘actief’ staan, zal er één extra login gefactureerd worden.

Als er maar één login gebruikt wordt, is het verstandig om alle andere logins uit te zetten. Dit kan je zelf doen via de onderstaande stappen:
In je Reeleezee account in de map

Relaties > Medewerkers > Klik op desbetreffende medewerker.

De gegevens van de medewerker worden nu getoond. Klik op het tabblad Toegang en verwijder de toegang.