Wachtwoord vergeten?

Ga naar het inlogscherm > Tik op de link ‘Wachtwoord vergeten’.

Hier wordt de web pagina van Reeleezee geopend. Geef daar je gebruikersnaam en je e-mailadres op.  Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een linkje om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Na het instellen van een nieuw wachtwoord open je de app en log in met je nieuwe wachtwoord.

Kom je er niet uit?  Neem dan contact op met onze supportafdeling.