Deze Add-on’s gaan ook naar Stand-by. Dat betekent dat je de Add-on’s niet kan gebruiken. Er worden dan ook geen kosten berekend voor deze Add-on’s. Ga je vervolgens upgraden, dan worden de Add-on’s weer actief en geldt het maandbedrag per Add-on.