Heb je na 1 januari 2018 een betaalde module gehad en gedowngradet naar Free, dan wordt die Free module automatisch omgezet naar de Stand-by module. Dit gebeurt per eerstvolgende abonnementsperiode. Heb je altijd gebruikgemaakt van de Free module(s)? Dan is deze wijziging niet van toepassing op jou.