In deze startgids kun je lezen hoe je een automatische koppeling maakt tussen Reeleezee en je zakelijke ABN-AMRO bankrekening.
Als de koppeling is geactiveerd, verstuurt ABN-AMRO elke werkdag automatisch de bankmutaties van de dag ervoor naar je Reeleezee boekhouding. Het bankboek is daardoor altijd bijgewerkt.
Het maken van de koppeling gaat in twee stappen:

1 Het instellen van je bankrekening in Reeleezee;
2 Het instellen van de koppeling in je omgeving van ABN-AMRO

Om de koppeling te kunnen maken moet je bankrekening bekend zijn in Reeleezee. Als je dit nog niet gedaan hebt kun je dit doen in de map Kas & Bank

Met het plus-teken rechtsboven voeg je een nieuwe bankrekening toe.

Je krijgt nu een scherm waar je de gegevens kunt invoeren.

Er moet een vinkje staan bij Deze bank ondersteunt synchronisatie met Reeleezee. De code die hier staat heb je straks nodig als je inlogt bij ABN-AMRO zelf.

Je kunt nu inloggen op de site van ABN-AMRO via de volgende link:

https://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/producten/betalen/winkels-en-webshops/mkb/boekhoudkoppeling.html

Je komt nu op de volgende site:

Klik op Direct aanvragen

Log in met je inloggegevens van ABN-AMRO internetbankieren

Vul in dat Reeleezee je boekhoudpakket is en welke rekening je wil koppelen.

Vul hier de synchronisatiecode van Reeleezee in.

Klik op Verzenden.

De koppeling is nu aangevraagd. Je krijgt een mail dat de koppeling binnen drie dagen actief zal zijn.