In deze startgids kun je lezen hoe je een automatische koppeling maakt tussen Reeleezee en je zakelijke Knab bankrekening.
Als de koppeling is geactiveerd, verstuurt Knab elke werkdag automatisch de bankmutaties van de dag ervoor naar je Reeleezee boekhouding. Het bankboek is daardoor altijd bijgewerkt.
Het maken van de koppeling gaat in twee stappen:

1 Het instellen van je bankrekening in Reeleezee;
2 Het instellen van de koppeling in je omgeving van Knab

Hoe je je bankrekening in Reeleezee toevoegt lees je hier:

toevoegen bankrekening

Je kunt inloggen op de site van Knab via de volgende link:

Knab boekhoudkoppeling

Klik op ‘Ben je al klant? Direct Koppelen’

Je komt nu op deze pagina:

Log in met je inloggegevens van Knab.

Nu je bent ingelogd, ga je naar ‘Overzicht’ – ‘Instellingen’ ‘Koppelingen’. Je klikt nu op ‘Boekhoudkoppeling’.

Je komt dan in dit overzichtsscherm

Klik op ‘Maak een boekhoudkoppeling’ en vul bij het vervolgscherm in dat Reeleezee je boekhoudpakket is en welke rekening je wil koppelen.  Dat moet er zo uitzien als hieronder

Je krijgt nu een groene knop te zien. Er verschijnt een overzicht met de Knab-rekeningen die je aan Reeleezee wil koppelen. Druk nu op de groene knop om dit te bevestigen: je wordt dan weer doorverwezen naar Reeleezee. Log hier opnieuw in. Bevestig hier de boekhoudkoppeling met je Knab Cardreader en je -betaalpas.

Klaar! Binnen 1 tot 2 dagen zullen de transacties van de afgelopen dagen vanaf je Knab-rekening in Reeleezee verschijnen, en dagelijks worden bijgewerkt.