In deze startgids kun je lezen hoe je een automatische koppeling maakt tussen Reeleezee en je zakelijke Rabo bankrekening.
Als de koppeling is geactiveerd, verstuurt Rabo elke werkdag automatisch de bankmutaties van de dag ervoor naar je Reeleezee boekhouding. Het bankboek is daardoor altijd bijgewerkt.

Het maken van de koppeling gaat in twee stappen:
1 Het instellen van je bankrekening in Reeleezee;
2 Het instellen van de koppeling in je omgeving van Rabobank
Hoe je je bankrekening in Reeleezee toevoegt lees je hier:
toevoegen bankrekening

Ga naar de site van Rabobank via de volgende link:
Rabobank boekhoudkoppeling

Log in met je inloggegevens van Rabobank internetbankieren.
Klik bovenaan op ‘Betalen en Sparen’
Je komt dan op onderstaande pagina.Klik hier in het standaard overzicht aan de linkerkant op ‘Online Boekhoudpakket’.

Je komt nu op de volgende pagina.

Vul in dat Reeleezee je boekhoudpakket is en welke rekening je wil koppelen via ‘Rekeningen Onderhouden’.
Je gaat nu terug naar de site van Reeleezee, waar je weer inlogt. Hier zie je een overzichtsscherm, kies hier dat je wil delen: je transacties. Je kunt ook betalingen en incasso-gegevens aanvinken als je die opties afneemt bij de Rabobank en als je betaal- of incassobatches wil versturen vanuit Reeleezee.

Klik nu op de knop ‘Opslaan en terug naar de Rabobank’. Hier bevestig je de boekhoudkoppeling door deze te ondertekenen met je Rabobank pas en de Rabo Scanner.
Klik op ‘Verzenden’ en klaar! Binnen 1- tot 2 dagen zullen de transacties van de afgelopen dagen vanaf je Rabobank-rekening in Reeleezee verschijnen, en dagelijks worden bijgewerkt.