Met de scan2reeleezee app kun je inkoopbonnetjes fotograferen. De bonnetjes worden dan doorgestuurd naar je inbox in Reeleezee en daar opgeslagen. Je raakt je bonnetjes dus niet meer kwijt. Ook worden ze door de scan & boek software ingelezen. Dat scheelt je dus werk bij het invoeren in je administratie.

De app kun je gratis downloaden in de Appstore of de Google Play Store.

Als je de app opent, ga je door op het tandwiel icoon rechtsonder in op het beginscherm te klikken naar de instellingen van de app.

Hier voer je de gebruikersnaam in die je hebt ingevoerd bij het instellen van de Reeleezee Inbox.

Heb je dat nog niet gedaan? Log dan eerst in via www.reeleezee.nl. Hier moeten we namelijk eerst naar de map Inbox > Instellingen > gaan. Hier vraagt Reeleezee je om een unieke gebruikersnaam in te voeren. Dit doe je met het plus teken. Met het eerste stukje van dat email adres koppel je de app aan de Reeleezee Inbox.

Zodra je deze hebt gemaakt, sla je de pagina op. Kijk hier voor https://www.reeleezee.nl/kennisbank/kb/starten-met-de-inbox/

Je mag nu de Scan2Reeleezee app er weer bij pakken. Hier voer je je gebruikersnaam in. Dus wanneer het Reeleezee factuur-inbox mailadres bijvoorbeeld scan2reeleezee@factuurinbox.reeleezee.nl is dan voer je alleen “scan2reeleezee” in. Dus alleen het gedeelte voor het @ icoon.