Koppeling Mijn ING Zakelijk live!

Geplaatst op Geplaatst in Blog, Nieuws

Met deze koppeling wordt een belangrijk onderdeel van de MKB-administratie verder geautomatiseerd. ING banktransacties hoeven niet langer te worden ingevoerd of via bestanden te worden geïmporteerd, maar worden direct in de boekhouding van Reeleezee verwerkt. Vanuit Mijn ING Zakelijk Internetbankieren is een koppeling in enkele minuten tot stand gebracht.

Er zullen steeds meer automatische koppelingen met verschillende partijen en financiële instanties worden gerealiseerd. Reeleezee is voorloper op het gebied van cloud computing en het aanbieden van de voordelen die hiermee kunnen worden gerealiseerd voor consumenten. In 2007 was Reeleezee in Europa de eerste aanbieder van online boekhoudoplossingen die een automatische koppeling tussen boekhouding en bank tot stand bracht, samen met de Biznerbank.

De meer dan 20.000 ondernemers die gebruik maken van Reeleezee Administratie kunnen direct gebruik kunnen maken van de ING koppeling. De koppeling wordt gratis aangeboden aan alle zakelijke ING rekeninghouders die gebruik maken van Mijn ING Zakelijk internetbankieren en een abonnement hebben op Reeleezee Administratie.

Vanuit Mijn ING Zakelijk Internetbankieren is een koppeling in enkele minuten tot stand gebracht. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe een koppeling kan worden geactiveerd.

Reeleezee streeft naar maximaal gebruiksnut en eenvoud van haar software voor ondernemers die zelf hun administratie voeren. Wij brachten de eerste bankkoppeling tot stand waardoor uw beter kon online boekhouden. Op korte termijn zullen er nog meer koppelingen met financiële instellingen volgen. Dat is niet alleen smart. Less effort betekent uiteindelijk -more business!