Koppeling ABN AMRO Bank

Over Koppeling ABN AMRO Bank:

ABN AMRO bedient retail, private banking en corporate banking klanten met een primaire focus op Nederland en met selectieve activiteiten in het buitenland. In Nederland wordt klanten een uitgebreid en compleet pakket aan producten en diensten aangeboden via omni-distributiekanalen waaronder geavanceerde mobiele applicaties en internetbankieren. ABN AMRO beschikt over gedegen financiële expertise en uitgebreide kennis van vele bedrijfstakken.

Over de koppeling

De koppeling met uw ABN AMRO-rekening scheelt u tal van handmatige handelingen. Hierdoor bespaart u tijd, reduceert u de kans op fouten en krijgt u een actueler en dus beter inzicht in de actuele stand van zaken. U vraagt de koppeling eenvoudig online aan.
Deze boekhoudkoppeling is mogelijk gemaakt door ABN AMRO en Reeleezee. U vraagt hem telefonisch aan op 0900 – 0024, of op de website van ABN AMRO, door dit webformulier in te vullen, uit te te printen en op te sturen.

Synchronisatiecode genereren
Als u tijdens de aanvraagprocedure aangeeft dat u klant bent van Reeleezee BV, wordt u gevraagd om een contractnummer of synchronisatiecode. U kunt deze vinden in onze Reeleezee Next Generation- versie in uw abonnement.

Na het inloggen gaat u naar de map ´Kas & Bank´ -> ´Instellingen Kas & Bank´ -> bankrekening, Kas & Creditcard. Hier selecteert u uw ABN AMRO-rekeningnummer, waarna een nieuw scherm verschijnt waarin u ‘Synchronisatie’ aanvinkt. Vervolgens klikt u op ‘Opslaan’ waarna de code verschijnt.

Uzelf aanmelden
Heeft u al wel een zakelijke ABN AMRO-rekening, maar nog geen online boekhoudpakket? Dan kunt u tijdens de aanvraagprocedure aangeven dat u van Reeleezee BV graag een aanbieding ontvangt. Er wordt dan automatisch een FREE-abonnement aangemaakt dat direct gekoppeld is aan de bankrekening. U ontvangt vervolgens de inloggegevens per e-mail.

Beveiliging
De koppeling is streng beveiligd conform de door ABN AMRO en Reeleezee gehanteerde standaarden.

» Meer uitleg vindt u in deze handleiding over het activeren van de ABN Amro Bank Koppeling.