Declaree

Over Declaree:

Papieren bonnetjes en declaratieformulieren zijn verleden tijd. Digitaal declareren met Declaree betekend dat u zeer eenvoudig declaraties automatisch verwerkt in uw administratie. Declaree zorgt dat het declaratieproces drastisch versimpeld en nauwelijks meer tijd vraagt van uw medewerkers of de administratie. Krijg grip op de declaraties in uw organisatie en maak declaratieformulieren overbodig met gebruik van de (native) apps en webapplicatie van Declaree. Stel regels in voor het indienen van declaraties, pas kilometertarieven aan per (groep) medewerker(s) of bekijk de uitgebreide management rapportage. Volledige ondersteuning voor creditcards zorgt ervoor dat u nooit meer een transactie mist.

Over de koppeling

De koppeling met Reeleezee maakt het declaratieproces nog eenvoudiger, omdat declaratierapporten na goedkeuring automatisch geboekt kunnen worden in de administratie van Reeleezee. Zo voorkomt u veel overschrijf werk en controle werkzaamheden. Uitgaven worden direct gerelateerd aan de juiste medewerker, vestigingen, afdelingen en/of projecten, bovendien worden uitgaven automatisch gerubriceerd op kostensoort/grootboekrekening en btw-tarief. Deze koppeling is helemaal gratis voor Reeleezee klanten bij een standaard Declaree abonnement van € 3,- per gebruiker per maand.

Koppeling uitproberen?

U kunt direct 30 dagen gratis alle functies van Declaree gebruiken, ga hiervoor naar www.declaree.com en druk op “registreer”. De koppeling met Reeleezee vindt u in het beheer onder “Verbindingen”. Mocht u hulp nodig hebben met het gebruik van Declaree of de Reeleezee koppeling, schroom dan niet om even contact op te nemen met support@declaree.com