Koppeling met ING Bank

Over Koppeling met ING Bank:

De ING bank is een onderdeel van ING Groep. Postbank en ING Bank gingen per 10 februari 2009 samen verder als ING. De afkorting ING stond oorspronkelijk voor “Internationale Nederlanden Groep”, maar deze volledige naam wordt niet langer gebruikt. De ING heeft in Nederland ongeveer 9,2 miljoen rekeninghouders en ruim 250 kantoren.

Over de koppeling

De koppeling tussen Reeleezee Administratie en Mijn ING Zakelijk stelt u in staat om ING bankmutaties automatisch te verwerken in het bankkboek van Reeleezee Administratie. De ING bank verstuurt dinsdag t/m zaterdag automatisch bankmutaties van de dag ervoor (maandag t/m vrijdag) naar uw Reeleezee Administratie. Zo zijn alle banktransacties tot en met de voorgaande dag altijd beschikbaar. U hoeft dus geen transacties meer uit Mijn ING Zakelijk te downloaden en vervolgens in uw administratie in te lezen.

Eenvoudige activatie
Vanuit Mijn ING Zakelijk Internetbankieren is een koppeling in enkele minuten tot stand gebracht. In de handleidingen hieronder wordt uitgelegd hoe u een koppeling activeert:

Handleiding ING Bank

Handleiding Reeleezee