Lightspeed Ecommerce

Over Lightspeed Ecommerce:

Met Lightspeed Ecommerce (hiervoor: SEOshop) begint u uw eigen webwinkel in een handomdraai. U hoeft dus niets te installeren en bent niet afhankelijk van dure programmeurs. Lightspeed Ecommerce biedt u de meest uitgebreide oplossing in de markt. Niet zo vreemd dus dat bedrijven als Philips, Van Gogh Museum, dance4life en Fairphone al eerder kozen voor deze webwinkelsoftware.

Lightspeed Ecommerce telt ruim 5.500 klanten in heel Europa en opereert vanuit Amsterdam en Frankfurt. Met Lightspeed Ecommerce bent u verzekerd van een lage total cost of ownership, want zowel hosting als maandelijkse updates zijn inbegrepen bij uw maandelijkse pakketprijs. En voor u het weet bent u al in business. U bent namelijk al binnen een paar minuten online – en dat zonder enige voorinvestering.

Heeft uw webshop meer functionaliteit nodig, dan biedt Lightspeed Ecommerce een flexibele API waarmee u koppelingen tussen uw webwinkel en externe software legt. En komt u er even niet uit, dan staat er een customersupport-medewerker voor u klaar.

Over de koppeling

Deze koppeling creëert automatisch facturen in Reeleezee voor bestellingen in de Lightspeed Ecommerce webwinkel. U bespaart zo tijd met uw btw-aangifte en andere boekhoudkundige taken. Elke bestelling in Lightspeed Ecommerce heeft een verschillende status. Bijvoorbeeld: Wacht op betaling, Betaald, of Wacht op verzending. Zodra een bestelling op Betaald staat wordt de bestelinformatie doorgestuurd naar Reeleezee. Reeleezee maakt vervolgens automatisch een factuur aan op basis van de bestelgegevens. De koppeling bespaart u dus veel tijd en voorkomt fouten.

De klantinformatie uit de bestelling en gegevens van de bestelling worden automatisch gekoppeld. Deze koppeling is puur op bestelniveau. Er worden geen producten of betalingen gesynchroniseerd. Om deze koppeling te gebruiken, heeft u uiteraard wel een account bij Lightspeed Ecommerce nodig.

De eenmalige installatie van de koppeling start u vanuit de Lightspeed Ecommerce webwinkel. Het gebruik van de koppeling is de eerste 30 dagen gratis. U vult slechts de gegevens van Reeleezee in bij Instellingen. De koppeling wordt dan vervolgens automatisch aangemaakt.