Magento

Over Magento:

Magento is een populair webshop-systeem dat u als online ondernemer een compleet pakket biedt van online betaalkoppelingen, meertaligheid, voorraadbeheer, meerdere valuta, facturatie, etc.

Het platform is ontwikkeld als opensourcesoftware en kent een grote community die het systeem constant doorontwikkelt. Magento is zeer uitgebreid en daarom geschikt voor grotere webshops. Ook wanneer een Service Level Agreement (SLA) cruciaal is. Deze is standaard inbegrepen vanaf de Magento Enterprise editie.

Over de koppeling

Met de Magento-koppeling van Reeleezee exporteert u eenvoudig facturen, producten en klanten naar Reeleezee. De bestanden worden allemaal gesynchroniseerd vanuit Magento. Omgekeerde import wordt vanaf API v2 ondersteund.

Wanneer u in Magento een factuur aanmaakt, stuurt de koppeling automatisch alle gegevens naar Reeleezee. Factuurgegevens, producten en klanten maakt u daarna aan in Reeleezee. U kunt facturen of alleen boekingsbonnen te importeren. Sommige betaalmethodes maken voltooiing automatisch een factuur aan. In dat geval staat de factuur gelijk klaar in Reeleezee!.