Payt Debiteurenbeheer

Over Payt Debiteurenbeheer:

Payt automatiseert het debiteurenbeheer van uw organisatie, met behoud van persoonlijk contact. Dat doet Payt door de dialoog met uw klanten te faciliteren en volledig geautomatiseerd facturen en herinneringen te sturen. Zo zorgen we voor snellere betalingen en rust in de organisatie.

Online Debiteurenbeheer
Via Payt kunt u uw debiteurenbeheer uitbesteden zonder de controle te verliezen. Debiteurensoftware van Payt is erop gericht om alle handelingen, die met het verzenden van uw facturen en het beheer van uw debiteuren te maken hebben, zo veel mogelijk te automatiseren.

Online Incasso
Indien nodig kan (bij uitblijvende betaling na de facturatie-, herinnerings- & eventuele pre-incasso fase) Payt het traject vervolgen in de vorm van een minnelijke incassotraject. Payt is de grootste online incassodienstverlener van Nederland.

Over de koppeling

Payt is een totaaloplossing en anders dan de traditionele debiteurenbeheer partijen. Payt levert een software oplossing van factuur tot aan de deurwaarder.

De koppeling met Payt is in samenwerking met de developers van Reeleezee gerealiseerd. Payt haalt dagelijks openstaande posten en betalingen op middels de API.

Payt heeft het vertrouwen van meer dan 9.000 organisaties en vele zakenpartners.