Koppeling met PrestaShop webshops

Over Koppeling met PrestaShop webshops:

PrestaShop is een van de meeste gebruikte open-source webshop-platformen van nu. Deze laatste versie laat u zowel een webshop op uw eigen server installeren, als een Saas-dienst afnemen. Ook heeft PrestaShop een scala aan responsive webshop-thema’s en sjablonen. Optimale prestatie op mobile dus.

Over de koppeling

PrestaShop is ideaal voor kleine tot middelgrote ondernemingen die een webshop hebben of beginnen. Reeleezee richt zich op dezelfde doelgroep en is naast het voordelige prijspunt het meest geschikte online boekhoudpakket om in- en verkoop (dus de voorraad) met de webshop mee te koppelen. De integratie van Reeleezee stelt u in staat online verkoopresultaten door te laten lopen in uw boekhouding.

Over de ontwikkelaars

Kiest u voor Reeleezee dan kunt u zelf met de API aan de slag of als u niet beschikt over ontwikkelkracht, dan kunt u dit uitbesteden aan een van deze partners. Ieder van deze partijen heeft haar eigen specialisme van waaruit de dienstverlening voor het aanleggen van de koppeling kan worden geleverd.

  • Webwinkelfacturen is een bekende ontwikkelaar van veel verschillende softwarekoppelingen.
  • ICIT is een internetbureau uit het Noorden van het land. Zijn doen onderandere internetstrategieen tot en met het opzetten van ecommerce platformen.
  • MARK-APP legt zich toe op het realiseren van betaalbare webwinkels. Zij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van webshops met o.a. PrestaShop en zijn gecertificeerd PrestaShop partner.