Koppel de Rabobank Reeleezee

Over Koppel de Rabobank Reeleezee:

De Rabobank is een Nederlandse bank, bestaande uit zelfstandige coöperaties met een eigen bankvergunning van De Nederlandsche Bank. De Rabobank is onderdeel van de Rabobank Groep, en naar eigen zeggen de grootste financiële dienstverlener in Nederland.

Over de koppeling

1. Uw bankboek wordt automatisch bijgewerkt
De koppeling tussen Reeleezee Administratie en Rabobank Internetbankieren Professional werkt het bankboek in Reeleezee Administratie dagelijks automatisch bij. Zo zijn alle banktransacties tot en met de voorgaande dag altijd in Reeleezee beschikbaar. U hoeft dus geen transacties meer uit Rabo Internetbankieren Professional te downloaden en vervolgens in uw administratie in te lezen.

2. Betaal- en incasso-opdrachten direct naar Rabobank Internetbankieren
Als een inkoop- of verkoopfactuur in uw administratie is ingevoerd, is vrijwel meteen alle informatie beschikbaar om ook de betaling of de incasso uit te voeren. Zo kunt u de betaal- of incasso-opdracht direct naar Rabo Internetbankieren Professional versturen. Dat kan zowel voor een enkele factuur, als voor een flinke stapel. Om de opdracht uit te voeren, hoeft u deze alleen nog in Rabo Internetbankieren Professional te signeren. Nadat de betaling of incasso door de bank is uitgevoerd wordt het bankboek automatisch bijgewerkt en de transactie aan de betreffende factuur gekoppeld.

Eenvoudige activatie
De boekhoudkoppeling is mogelijk gemaakt door Rabobank en Reeleezee. Slechts binnen enkele minuten activeert u de koppeling! U doet dit door in Rabo Internetbankieren Professional in te loggen en bij ‘Online Boekhouding’ (onder het onderdeel ‘Instellingen’) te kiezen voor ‘Reeleezee’.

» Meer uitleg vindt u in deze handleiding.